Konaklı Boeing İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 23 Nisan resim yarışmasında ilçe 3. Kumru okuyor yarışmasında ilk onda 3 öğrenci

Saatler: 8.40 / 14.20
Isınma: Katı yakıtlı kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Özel servis ve özel araçlarla
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 90
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: 02.05.2023 Kumru İlçemize 12 km mesafede köy okulu olup, öğretmen servisimiz vardır. Kumru veya Fatsa´da ikamet edilebilir. Fatsa´da ikamet eden öğretmenlerimiz kendi imkanları(dolmuş, otomobil vb) gelmektedir. Kumru´da ev kiraları yaklaşık olarak 600-1400TL arasında olup kaloriferli(kömür) daireler vardır. Fatsa ilçesinde kiralar ise tahmini 3500 ve yukarısı olarak değişmektedir. Kumru ilçemiz yaklaşık 30000 nüfusa sahip olup Kumru´ya ulaşım rahat ve kolaydır.

Telefon - 04526492055

WEB - https://konakliboeing.meb.k12.tr

Adres - Konaklı Mah. Çavuşluk Sok.

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Konaklı Mah. Çavuşluk Sok.

Ulaşım Karayolu Kumru Niksar bağlantı yolu üzerinde

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 12km İl merkezine 85km